1 noiembrie 2009

Gala Estuar


Joi, 15 octombrie 2009, Sala Constanţa a Hotelului Mariott a găzduit a VI-a ediţie a Galei Estuar, „Gala gesturilor de suflet în sănătate mintală”. Evenimentul prezentat de Dr. Cristian Andrei şi Andreea Marin Bănică a fost organizat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 Bucureşti şi Fundaţia Estuar.
În program: recitalul corului de copii al DGASPC Sector 6, trupa de teatru a Fundaţiei Estuar şi recitaluri ale unor cunosuţi cântăreţi români.
La eveniment au participat reprezentanţi ai unor ONG-uri, ai serviciilor de asistenţă socială, specialişti în sănătate mintală, personalităţi din diverse domenii, reprezentanţi mass media, cu toţii oameni care au înţeles că trebuie şi merită să investeşti în sănătate mintală. Indiferent cum se numeşte investiţia, timp, sprijin moral sau material, muncă făcută cu pasiune şi dăruire, aceasta se dovedeşte an de an a fi una profitabilă, atât pentru investitori cât şi pentru şi beneficiari.
Fundaţia Estuar înţelege să aprecieze aceste investiţii oferind în fiecare an premii de suflet.
Şi colegii noştri Getuţa şi Modest au fost premiaţi cu acest prilej.
Getuţa, o persoană căreia îi place să înveţe mereu lucruri noi, care acceptă provocările, care se implică în orice nouă activitate a fundaţiei a fost premiată la categoria „Fă lucruri noi!”.
Modest, un adevărat „veteran” al Fundaţiei Orizonturi, activând încă de la începuturi, adică de aproape 15 ani, mereu implicat, activ, responsabil, unul din membrii fondatori ai cenaclului „Floare de Colţ” a primit premiul „Fă ceva creativ!”.
Îi felicităm, le dorim sănătate şi o prezenţă la fel de activă în organizaţia noastră.
Felicităm organizatorii pentru consecvenţa în organizarea acestui eveniment care de şase ani aduce în atenţia publică oameni care înţeleg să se implice activ şi constructiv în sănătate mintală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu