7 mai 2011

Saptamana Sanatatii Mintale

Organizatia Minte Forte realizeaza cea de-a doua editie a Saptamanii Sanatatii Mintale, în perioada 9-15 mai în Cluj-Napoca. Parteneri in acest proiect sunt Facultatea de Psihologie, Facultatea de Teologie Ortodoxa, Academia de Muzica Gh. Dima si Biblioteca Judeteana Octavian Goga. Proiectul se adreseaza publicului larg, caruia isi propune sa-i ofere informații specializate cu privire la problemele de sanatate mintala, atat de frecvent intalnite in comunitate si in acelasi timp, atat de ignorate din cauza prejudecatilor care exista legate de acestea.
Pe parcursul celor sapte zile ale Saptamanii Sanatatii Mintale, clujenii vor avea parte de prelegeri, proiectii de filme artistice care trateaza tematica bolilor mintale urmate de discutii cu psihologi si ateliere de dezvoltare personala.
Vor fi abordate teme precum manifestarile diferitelor probleme psihice, cauzele lor, metodele de preventie si de tratament, precum si modalitati de dezvoltare emotionala si sociala. Evenimentul care incheie saptamana este un recital din lucrari de R. Schumann și L. Van Beethoven, care au suferit de tulburare maniaco-depresiva. Recitalul este realizat in colaborare cu Academia de Muzica si va fi urmat de o prezentare cu privire la aceasta tulburare.
Sponsorii Saptamanii Sanatatii Mintale sunt: Arta Culinara, Tipografia Ardealul, Roprint, Hypermarket Cora.
Partener media: Monitorul de Cluj
Intrarea la evenimente este libera.

Pentru mai multe detalii vizitati Minte Forte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu